3 romantične boho frizure (VIDEO)
Ilustracija

Nikad ne izlaze iz mode

3 romantične boho frizure (VIDEO)

Boho frizure nikada ne izlaze iz mode, posebno one koje izgledaju neuredno i čupavo a naročito su popularne tokom proljeća i ljeta.

Kod boho frizura važno je samo da djeluje opušteno. Boho stil karakterišu raščupane pletenice, koje izgledaju nemarno spletene u punđice i uvijek popularne guste duge šiške u kombinaciji s raskuštranom kosom.

Boho frizure su istovremeno seksi i nevino romantične. Ako želite sami napraviti boho frizuru u nekoliko minuta, donosimo vam video savjete za 3 boho frizure.

Nezavisne/Fashion.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.