Stvaraju buduće šampione: Odbojkaški kamp u Ivanjici od 20. jula
Nikola Rosić

Kombinacija sporta, zabave i puno iznenađenja

Stvaraju buduće šampione: Odbojkaški kamp u Ivanjici od 20. jula

Odbojkaški reprezentativci Srbije Aleksandar Atanasijević i Nikola Rosić organizuju od 20.jula do 3 avgusta u Ivanjici odbojkaški kamp „Play Volley Camp“. Oni su pozvali mlade odbojkašice i odbojkaše iz Crne Gore da im se pridruže u što većem broju na kampu gdje ih očekuje kombinacija sporta, zabave i druženja i puno iznenađenja.

Aleksandar Atanasijević je srpski reprezentativac i igrač italijanskog kluba Sir Safety Perugia, trenutno najbolji poenter italijanskog prvenstva. Nikola Rosić igrač švajcarskog kluba Pallavolo Lugano, je odbojkaš koji je odigrao najviše utakmica na poziciji libera za reprezentaciju Srbije, ukupno 160.

Po prvi put organizuju kamp kako bi djeci od 9 do 18 godina pružili mogućnost da treniraju sa njima i vrhunskim trenerima, da nauče nove odbojkaške tehnike, usavrše svoju igru i provedu nezaboravne trenutke sa odbojkašicama i odbojkašima iz regiona i inostranstva.

"Odabrali smo da Ivanjica bude naš domaćin, zbog prirodnih ljepota koje posjeduje, zbog odličnih uslova za treniranje, a i zato što smo mi prve odbojkaške korake pravili upravo na pripremama odbojkaške reprezentacije Srbije u Ivanjici. Hotel Park 4* će ugostiti naše kampere i potrudiće se da svi zajedno uživamo u predivnom enterijeru, ukusnoj domaćoj kuhinji i svim pratećim sadržajima koji su potrebni za jedan kvalitetan aktivni odmor", objašnjavaju srpski reprezentativci.

Da bi osigurali uspješnost kampa pozvali su tim odbojkaških stručnjaka, koji će nastojati da iz svakog učesnika kampa izvuku maksimum i da na njih prenesu svoje znanje i iskustvo.

"Kroz individualni pristup svim učesnicima kampa, pomoći će im da poprave svoje slabe tačke u igri. Naš tim čine treneri bogatih biografija : Slobodan Radivojević, koji je proglašen za najboljeg trenera u 2015. godini za ženske seniorske ekipe, Zorica Lazić, čiju školu su prošle mnoge srpske reprezentativke i Marko Nikolić, jedan od najperspektivnijih mladih trenera . Uz njih su i Miloš Aćimović, kondicioni trener odbojkaške reprezentacije Srbije i Borko Stojković, fizioterapeut odbojkaške reprezentacije Srbije", najavljuju proslavljeni odbojkaši.

ATANASIJEVIC

Aleksandar Atanasijević

Ističu da će 3 sata treninga dnevno u Hali sportova ,na dva terena, kondicioni treninzi, šetnja, plivanje u bazenu, učiniti da na kampu bude naglasak na radu i odbojkaškim aktivnostima, ali uz ostavljanje vremena za odmor i uživanje.

Dodaju i da će kamperi imati edukativne časove, obići će najbitnije kulturno - istorijske spomenike u Ivanjici, te da su i planirane  posjete poznatih odbojkaša i trenera.

Učesnicima kampa će biti posvećeni 24h dnevno sa ciljem stvaranja budućih šampiona i reprezentativaca. Za sada,kažu, imaju prijavljene učesnike iz Srbije, Crne Gore, Švajcarske, Litvanije, Italije, Makedonije i Bosne, a najavljen je dolazak djece i iz drugih zemalja.

"Multinacionalnost čini naš kamp idealnim mjestom za upoznavanje novih jezika, kultura i tradicija, a ono što je svima zajedničko je ljubav prema odbojci. Ovom prilikom želimo da pozovemo sve mlade odbojkašice i odbojkaše iz Crne Gore da nam se pridruže u što većem broju na kampu i da ljeto provedu sa nama, jer ih očekuje kombinacija sporta, zabave i druženja i puno iznenađenja", naveli su u saopštenju dostavljenom Kodexu Atanasijević i Rosić.

Više informacija o Kampu  možete pronaći na sajtu www.playvolleycamp.com 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.