Rukometašice ostvarile svoj i san svih nas u Crnoj Gori
Foto:Handball.me

Popović čestitao plasman na OI

Rukometašice ostvarile svoj i san svih nas u Crnoj Gori

Crnogorskim rukometašicama, stučnom štabu i rukovodstvu Saveza kao i Crnogorskom olimpijskom komitetu, Andrija Popović, predsjednik Liberlane partije uputio je iskrene čestitke na sinoć ostvarenom uspjehu i plasmanu naših Zlatnih lavica na Olimpijske igre u Riju 2016.

Popović ističe da je ovo još jedan njihov fenomenalni uspjeh.

"Naše sjajne rukometašice ostvarile su i ovoga puta svoj, ali i san svih nas u Crnoj Gori, i izborile priliku da u Riju brane titulu olimpijskog vicešampiona. Vjerujem da će nastavkom ovako sjajne igre njihovi uspjesi i na dalje biti trijumfalni", naveo je učestitki Popović.

Crnogorske rukometašice, sinoć su pobjedom nad domaćinom kvalifikacionog turnira, Danskom, od 26:22, obezbijedile plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore drugi put uzastopno igraće na Olimpijskim igrama (OI). 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.