Dnevno uradite 333 skleka i imaćete čelično tijelo!
Foto: Shutterstock

Spremni?

Dnevno uradite 333 skleka i imaćete čelično tijelo!

Izazivamo vas na borbu sklekova, da li ste spremni?

Sklekovi, najbolja i najosnovnija vježba, koja nikada nije prevaziđena. Ovu vježbu većina vas zanemaruje i potcjenjuje kao previše laku ili kao vježbu koji možete da radite bilo kada.

Jeste li spremni na izazov sklekova, zbog kojeg ćete imati upalu mišića?

Ovaj trening se ne završava za sat vremena, već traje cio mjesec i zahtijeva papir i olovku uz jake mišiće.

Potrebno je da uradite 10.000 sklekova za 30 dana, tako što ćete raditi tačno 333 sklekova svakoga dana. Nema pauze ni jednog jedinog dana što ovaj izazov čini još težim. 

MEN'S HEALTH IZAZOV:

10 000 sklekova
30 dana
333 skleka dnevno (prosječno)

Poenta ovog izazova jeste da ojača gornji dio tijela, kao i da pojača izdržljivost mišića ruku, grudi i ramena.

Dozvoljeno je da radite serije kako god želite, mada vam predlažemo da radite 10 serija po 30 sklekova kako bi vam bilo lakše da zapisujete svoj skor i dođete do željenih 10 hiljada. Dozvoljene su sve varijacije sklekova.

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.