Budućnost poražena,  ispali iz plej-ofa ABA lige
Foto: abaliga.com

Mega Leks pobijedio za poen

Budućnost poražena, ispali iz plej-ofa ABA lige

Košarkaši Budućnost Volija izgubili su u Sremskoj Mitrovici od Mega Leksa revanš utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige. Ekipa Mega Leksa i prvi duel u Podgorici je dobila 85:81.

Košarkaši Budućnost Volija izgubili su 76:75 i ispali iz plej-ofa ABA lige. 

Tim Dejana Milojevića je tako dobio polufinalnu seriju 2:0 i za titulu će se boriti protiv boljeg iz duela Crvene Zvezde i Cedevite.

Budućnost je bolje igrala do sredine druge dionice, imala i 10 poena viška, ali je odličnom serijom trojki Mega uspjela da preokrene do poluvremena na 44:40.

Kako prenosi CdM, izabranici Dejana Milojevića vodili su tokom većeg dijela nastavka meča, ali su ih gosti stigli u završnici i u penal završnici su se domaći radovali.

Nikolića je faulirao Marić, on je iskoristio penale, a Budućnosti ostavio devet sekundi.

Na kraju je loše izgrađena akcija, promašio je Omar Kuk i uslijedilo je veliko slavlje u "Pinkiju", prenosi CdM.

Dragićević je sa 20 poena i 10 skokova bio najbolji kod gostiju i pored lošeg šuta iz igre (5/18). Suad Šehović ubacio je 15, a Dženkins 11 koševa.

U domaćem sastavu 17 poena Luvavua, 16 Nikole Ivanovića uz po osam skokova i asistencija, Zagorac je ubacio 14, a Nikolić 12.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.