6 idealnih šortseva za ljeto 2016. (FOTO)
Ilustracija

Bliži se topliji dani

6 idealnih šortseva za ljeto 2016. (FOTO)

Toplije vrijeme samo što nije došlo.

A mi vam u duhu ljeta i jedva očekivanog toplog vremena, sunca, odmora i plaže predstavljamo top 6 šortseva koji će od vas napraviti pravu modnu divu. Ipak ćete se naraditi da uklonite celutit i zategnete noge, pa zašto da ih ne pokažete sa prvim toplijim danima?

1. Klasičan teksas šorts: Ovaj teksas šorts ima opušteni plitki pojas, kao i nogavice koje uopšte ne stežu. Savijeni porub ovom tipu šortsa daje tačnu dozu ležernog stila. Može se nositi preko dana, ali i uveče na neku žurku na otvorenom.

2. “Boyfriend” šorts: Ovaj mekani i jednostavan šorts je jednostavno savršen za kombinaciju uz usku atlet majicu i omiljeni par vaših ravnih sandala, platformi ili patika.

3. Totalno ležerno: Ovakva vrsta šortsa sa višim strukom i elastičnim pojasom su za one dane kada želite da vas ništa ne steže, a da opet izgledate trendi. Bez ikakvih dugmića i rajsferšlusa, ovakav model je odličan za opuštenu šetnju gradom, plažu ili “za po kući”.

4. Šorts sa zanimljivim dezenom: Kada govorimo o šiku, zna se da je dezen obavezan. izbaerite šorts sa dezenom koji će vas izdvojiti iz mase i dati vam tačnu dozu šika i elegantnosti.

5. Šorts sa visokim strukom: Ovakvi šortsevi su savršeni za elegantnije izlaske, jer uz njih savršeno odgovara košulja bez rukava ili majica od satena koju možete da uvučete u pojas. Istaknut struk, duge noge - pun pogodak.

6. Šorts sa dužim nogavicama: Pamučni šorts sa dužim nogavicama odlično stoji svakoj figuri i pruža besprekornu udobnost. Posebno je dobar za prohladne ljetnje noći, a u svakom slučaju možete uvijek podići nogavice i napraviti klasičan kratki šorts. (Nezavisne)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.