Vanja Radovanović izdao novi album (VIDEO)
Vanja Radovanović

„Svi životi moji"

Vanja Radovanović izdao novi album (VIDEO)

Crnogorski kantautor Vanja Radovanović, objavio je svoj drugi album „Svi životi moji" u izdanju hrvatskog „Campus"-a.

Album sadrži 11 pjesama za koje je tekstove i muziku pisao Vanja, aranžmane, muzičku produkciju i miks potpisuje cijenjeni hrvatski producent Denis Mujadžić Deniken, dok je mastering radio čuveni Bred Blekvud u „Euphonic masters" studiju u Tenesiju, USA.    Izvršni producent je gdin Ratko Jovanović. 

Do sada, publika je imala priliku da vidi i čuje neke od singlova, poput naslovne numere „Svi životi moji", zatim „Padobran" i nedavno objavljen duet „Kiša i sunce" na kojem gostuje Viktorija Loba. Početkom mjeseca je završeno snimanje spota za pjesmu „Predstava" koji će biti prezentovan u aprilu.

Album „Svi životi moji" je različit od Vanjinog prvijenca, ali je autor ostao je dosledan svom prepoznatljivom stilu i izrazu, modernom gitarskom pop zvuku, sa jakim tekstovima i njemu svojstvenom tematikom.

Kao pjesmu koja mu je naročito prirasla srcu izdvaja baladu „Prvi pik", ali obzirom da su sve pjesme autorskog karaktera, pisane u razlićitim periodima njegovog života, svaka nosi posebnu emociju po kojoj se izdvaja.

Album se temeljno pripremao nekoliko godina, ali u međuvremenu, Radovanović je nastavio da radi sa svojim bendom VIII2 i uspješno objavio dva singla „NA NA NA" i „Supermen".

Album se može preuzeti sa Amazona u digitalnoj formi OVDJE.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.