Ovaj piling
Ilustracija

Sastojke imate kod kuće

Ovaj piling "ubija" celulit, a pravi se za samo jedan minut!

Napravite ga kod kuće na brzinu i koristite svaki dan.

Najbolja i jedina djelotvorna formula za smanjenje celulita je kombinacija zdrave ishrane, vježbanja, unosa vode i kozmetičkih preparata, a ako želite da pojačate svoj anticelulit režim, predlažemo da ubacite i ovaj piling koji je lako napraviti kod kuće.

Postoji mnogo recepata, ali  ovaj je svakako najpopularniji i najdjelotvorniji.

Šta vam treba?

- pola šoljice kafe

- 2 kašike smeđeg šećera

- 2 do 3 kašike maslinovog ulja

Postupak:

Pomiješajte sve sastojke i stavite ih u plastičnu ili staklenu posudicu s poklopcem. Poslije tuširanja dobro istrljajte kritične zone pilingom i isperite ga mlakom vodom. Istrljajte kožu peškirom onda nanesite anticelulit kremu.

Za najbolje rezultate piling koristite svaki dan.

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.