Napravite prirodan šampon od BRAŠNA
Ilustracija

Recept

Napravite prirodan šampon od BRAŠNA

Vjerovale ili ne, ali ovaj šampon od brašna može da vam oporavi kosu i zamijeni regenerator...

Možda vam zvuči čudno, ali šampon od brašna može da učini čudo za vašu kosu.

Lakše ćete je češljati, kosa će se manje lomiti, a izgledaće sjajnije i ljepše. Ali, možete koristiti samo ražano brašno!

Pšenično brašno će samo uljepiti vašu kosu, pa je nećete moći raščešljati. Efekat se dobija samo sa ražanim!

Sastojci:

Tri do šest kašika ražanog brašna

Topla voda

Priprema:

Pomiješajte ražano brašno sa toplom vodom, sve vrijeme mješajući.

Miješajte dok ne dobijete smjesu srednje gustine, pa ostavite da odstoji. Dobijenu smjesu nanosite na kosu uz masažu skalpa i trljanje. Zatim uvijte kosu i sačekate 2-3 minuta, pa isperite.

Preporučuje se da smjesu napravite uveče i ostavite preko noći da odstoji, a kosu ujutru da operete sa ovim prirodnim šamponom.

Zenskimagazin.com



 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.