Preminuo cetinjski automobilista Ivan Kapa
Foto: Rtcg

Preminuo cetinjski automobilista Ivan Kapa

Cetinjski automobilista Ivan Kapa preminuo je jutros oko 7 sati i 30 minuta u Beogradu, od posljedica udesa na prošlogodišnjoj Međunarodnoj brdskoj auto trci na Lovćenu, koja je 12. jula održana pod nazivom Memorijal Franja Kunčera, javio je Radio Crne Gore.

Kapa ja nakon udesa u posljednjoj krivini i izlijetanja sa staze, kada je stradao i jedan gledalac, bio u komi.

Autmobilista je rođen 26. marta 1980. godine na Cetinju, gdje je 2007. počeo da vozi auto trke. Naredne 2008. godine bio je  državni šampion  sa Jugom u grupi N. Od 2009. vozio je jaču klasu Jugo Hibrid i 2010. i 2011. bio je vicešampion Crne Gore.

“Ivan je bio jedan od najboljih automobilista iz mlađe garde u Crnoj Gori. Ostaće upamćen kao veoma skroman i odličan momak, koji je uvijek bio spreman da pomogne kolegama iz svoje klase i u popravci auta ili u nekom savjetu”, kaže veteran automobilizma iz prijestonice Mirko Kapisoda.

Datum sahrane mladog i vrsnog automobiliste biće naknadno objavljen.

Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.