Večeras odlučujući meč za Sutjesku: Pobjeda jedina računica!
ilustracija

Biće pakleno teško

Večeras odlučujući meč za Sutjesku: Pobjeda jedina računica!

Jedina računica je pobjeda. Košarkaši Sutjeske su svjesni, da ukoliko večeras u 18h, pobijede Zadar u gostima, imaju dobre šanse da nakon posljednjeg kola regularnog dijela ABA lige obezbijede opstanak.

A biće pakleno teško. Neće ni imati kad da razmišljaju o drugim mečevima i čekati eventualni poraz Metalca, Krke ili Olimpije od kojih imaju bolji međusobni skor, prenosi Antena M

Nikšićane interesuje samo trijumf, protiv odličnog domaćina koji je prebrinuo svoje brige, ali ipak cilja šesto mjesto.

- Nemamo iluzije, ovo će biti naš najteži meč u cijeloj sezoni. Istovremeno, nadamo se i vjerujemo u pobjedu, mislim da smo to i zaslužili, Nikšić je tokom cijele sezone dokazao da zaslužuje ABA ligaša. Spremali smo se dobro, hladne glave ulazimo u odlučujući meč – kazao je centar Nikšićana Đoko Šalić. 

- Moramo biti perfektni u odbrani, obratiti pažnju na defanzivni skok. Prošlosedmična partija nam je ulila dodatni optimizam i s pravom očekujemo pozitivan ishod i u ovom meču – kazao je trener Sutjeske Igor Jovović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.