Rukometni savez kažnjen sa 2 500 eura jer nije prijavio koja TV prenosi meč
Predrag Bošković, predsjednik Upravnog odbora RSCG

Dobili nekoliko opomena

Rukometni savez kažnjen sa 2 500 eura jer nije prijavio koja TV prenosi meč

Evropska rukometna federacija (EHF) kaznila je Rukometni savez Crne Gore (RSCG) sa 2 500 eura, jer nije na vrijeme obavijestila kancelariju u Beču koja televizija će prenositi meč sa Hrvatskom.

Od ukupne kazne, 1.500 eura mora da se plati odmah, a 1.000 je uslovno na godinu, pišu Vijesti.

RSCG ima pravo žalbe u roku od sedam dana.

Ovo nije prvi problem sa TV pravima ove sezone u crnogorskom rukometu, Ligu šampiona za rukometašice je trebalo da prenosi RTCG, ali nije podmirila dugovanja, pa je prava preuzela TV Prva.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.