Ruskinja udarila 17 automobila dok se parkirala (VIDEO)
Ilustracija

Vozila pijana

Ruskinja udarila 17 automobila dok se parkirala (VIDEO)

Ruskinja je vozeći pijana oštetila 17 automobila na parkingu.

Sud u ruskom gradu Krasnodaru kaznio je Alinu Mihajlenko sa 30.000 rubalja (oko 370 eura) i oduzimanjem vozačke dozvole na osam godina zbog toga što je 23. februara ove godine, u pokušaju da se parkira oštetila čak 17 automobila.

Kada je "iščukala" većinu automobila na parkingu, Alina je izašla iz svog automobila i teturajući se pokušala da pobjegne, ali su je uhvatili vlasnici oštećenih automobila koji su istrčali iz zgrade i zadržali dok nije došla policija, objavili su ruski mediji, prenosi Blic.

Vlasnici automobila podnijeli su pojedinačne tužbe za naknadu štete na njihovim vozilima.

Policija je kasnije ustanovila da djevojci to nije prvi saobraćajni incident, te da nije platila više kazni, pa je upućena na sud. Ona se tamo branila da je "malo više popila poslije svađe sa mužem".

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.