Utakmica Budućnost i Midtjiland sjutra u Podgorici

Šesto kolo Glavne runde Lige šampiona

Utakmica Budućnost i Midtjiland sjutra u Podgorici

Cilj Budućnosti je da protiv Midtjilanda ponovi igru iz Ikasta i pobjedom obezbijedi prvo mjesto u grupi, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

Budućnost i Midtjiland odigraće sjutra u Podgorici utakmicu posljednjeg, šestog kola Glavne runde Lige šampiona.  Adžić je kazao da Midtjiland nije u sjajnoj formi, ali da ima igrače koji su kvalitetni i koje treba cijeniti.

On je kazao da zbog niza objektivnih okolnosti, ali i činjenice da je kvalitet protivnika na većem nivou nego prošle sezone, Budućnost u glavnoj rundi nije dostigao željeni nivo forme.

Adžić vjeruje da će njegove izabranice biti spremne za mečeve sezone, odnosno četvrtfinale koje je na programu početkom aprila.

Budućnost je prvi duel u Ikastu dobila 28:18, a novim trijumfom takmičenje u grupi završila bi kao prvoplasirana. Nedjeljni duel u dvorani Morača počeće u 17 sati. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.