Delonte Vest od NBA zvijezde do beskućnika (VIDEO)
Delonte Vest, foto: scoopnest.com

Dijagnostifikovan mu je bipolarni poremećaj

Delonte Vest od NBA zvijezde do beskućnika (VIDEO)

Delonte Vest, bivši NBA košarkaš i član Houstona nedavno je uočen kako šeta bosonog u bolničkoj pidžami.

Prošle sedmice jedan njegov obožavalac uočio je muškarca koji podsjeća na Vesta, te mu je prišao i pitao ga da li je to on, a zatim ga je zamolio da se fotografišu, prenosi RTCG.

Delonteov fan je objavio fotografiju na Instagramu. Iako je izbrisao, ona se proširila Tviterom.

delonte2

Foto:nypost.com

Naime, Vest je igrajući za Boston, Sijetl, Klivlend i Dalas zarađivao milione, a 2008. dijagnostifikovan mu je bipolarni poremećaj. Patio je od manično-depresivne psihoze, a otvoren mu je i dosije u policiji nakon što je uhapšen zbog posjedovanja pištolja i sačmarice.

Svom fanu koji ga je zamolio da se fotografišu je rekao: "Bio sam Delonte Vest, ali to više nije moj život."

Plejmejker je prije četiri godine odlučio da sreću potraži u Kini, gdje se drugi put oženio. U vili vrijednoj nekoliko miliona dolara nije imao grijanje niti toplu vodu, a suprugu je zaprosio dijelom konopca, a ne prstenom. “To je sve što mogu priuštiti. Nemam novca, grijanje ne radi, mozak takođe, ali ja te volim”, kazao je tada Vest.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.