Novi singl i spot Sergeja Ćetkovića
Sergej Ćetković

Već ima preko 40.000 pregleda

Novi singl i spot Sergeja Ćetkovića " Ne živim ja" (VIDEO)

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković objavio je novi singl i spot "Ne živim ja" s posljednjeg studijskog albuma "Moj svijet", saopšteno je iz Croatia Recordsa.

Raskošno i visoko produciran spot praćen je emotivnim stihovima koji su u skladu sa Sergejevim dosadašnjim italo-pop stilom koji njeguje tokom čitave karijere.

Sergej je autor pjesme, dok je za odličan aranžman zaslužan Darko Dimitrov, navode iz te produkcijske kuće.

Spot "Ne živim ja" već ima preko 40.000 pregleda.


Posljednji Sergejev album "Moj svijet", koji je u tiražu Croatia Recordsa objavljen krajem oktobra 2015., intiman je uvid u misli i pogled na svijet kantautora čija je misija odašiljanje pozitivnih poruka u svijet kao što su ljubav prema porodici, prijateljima, ali i svim ljudima, navodi se u saopštenju.

Među četrnaest pjesama na albumu nalaze se i hit singlovi “Korov”, “Zar je kraj?” te “Moj svijet”, pjesma s kojom je autor uspješno nastupio na prošlogodišnjem Eurosongu.
Šesti studijski album Sergeja Ćetkovića, koji vješto i suptilno kombinuje melos sa savremenom pop muzikom, nekoliko je nedjelja proveo i na prvom mjestu liste najprodavanijih albuma u susjednoj Hrvatskoj.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.