Bolt: Smijem se svaki put kad neko kaže da su fudbaleri brzi kao ja
Jusein Bolt

Nisu oni toliko brzi

Bolt: Smijem se svaki put kad neko kaže da su fudbaleri brzi kao ja

Najbrži čovjek na svijetu Jusein Bolt rekao je da se smije svaki put kada mu neko kaže da fudbaleri mogu da trče jednako brzo kao on.

Fudbaler Arsenala Ektor Belerin nedavno je rekao da bi na 40 metara brži od svjetskog rekordera, a Jamajčanin je istakao da je to smiješno, prenosi B92.

„Te priče me zasmijavaju. Fudbaleri su brzi u prvih 10-20 metara, za to i treniraju. A ja treniram da bih bio brz na 100 ili 200 metara. Nikad nisam čuo da neki fudbaler može da pretrči 100 metara za manje od deset sekundi. Nisu oni toliko brzi“, istakao je Bolt. 

Poznato je da je dvostruki olimpijski šampion na 100 i 200 metara veliki navijač Mančester Junajteda, pa je očekivano što je razočaran igrama ’Crvenih đavola’ ove sezone. 

„Kao navijači Junajteda, navikli smo da gledamo napadački, zabavni i pobjednički fudbal. To nismo imali priliku da gledamo ove sezone“, naglasio je Bolt.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.