Pletenica umjesto razdjeljka
Ilustracija

Novi trend

Pletenica umjesto razdjeljka

Najnovija trend frizura koji će sigurno preplaviti društvene mreže je pletenica na sredini glave, odnosno na mjestu razdjeljka.

Modna blogerka i trendseterka Kijara Ferani na svom Instagram profilu podijelila je svoju novu frizuru s pletenicom na sredini glave.

Pletenica je tanka i proteže se cijelom dužinom glave, a ostatak kose je raspušten. Osim Kijare, ovaj trend svidio se i glumici Kejt Bosvor pa je na festivalu Coachella održanom prošle godine takođe nosila takvu pletenicu.

Izgleda kako su ove godine pletenice postale pravi trend u frizurama, a ostaje nam da vidimo hoće li pletenica na sredini glave uspjeti da pokori najveći vladajući trend “bokserskih pletenica”.

Nezavisne

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.