Boban Medenica kažnjen doživotnom suspenzijom

Incident na utakmici između Gorštaka i Oriona

Boban Medenica kažnjen doživotnom suspenzijom

Košarkaš kolašinskog Gorštaka, Boban Medenica, kažnjen je doživotnom diskvalifikacijom, odlučila je disciplinska komisija Košarkaškog saveza.

Medenica je kažnjen zbog prekršaja koji je napravio na utakmici devetog kola Prve B crnogorske lige između Gorštaka i Oriona, piše portal RTCG.

Košarkaši Lovćena Milutin Đukanović i Mikaile Tmušić kažnjeni su na po dvije godine suspenzije.

Cetinjski klub Lovćen ranije je, odlkom komesara za takmičenje Košarkaškog saveza Miomir Mugoša, zbog incidenta u meču sa Ibrom kažnjen sa tri utakmice zabrane igranja pred svojim navijačima i novčanom kaznom u iznosu od hiljadu eura.

Košarkaš Lovćena, Petar Jovanović i Vladimir Tomašević iz Ibra kažnjeni su po tri utakmice zabrane igranja i novčanom kaznom u iznosu 500 eura za nesportsko ponašanje i fizički napad na igrača.

Košarkaš Ibra Goran Posuka kažnjen je sa dvije utakmice zabrane igranja i novčanom kaznom u iznosu od 300 eura, dok je njegov saigrač Armin Kalić suspendovan jednu utakmicu.

Duel 19. kola na Cetinju ostaće upamćen po incidentu i opštoj tuči, u kojoj je učestvovala i publika.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.