Fondacija AKTER organizuje dobrotvorni koncert u Nikšiću

13. februara u 19h

Fondacija AKTER organizuje dobrotvorni koncert u Nikšiću

Fondacija AKTER će 13. februara organizovati dobrotvorni koncert folklora na Sceni 213 u Nikšiću, sa početkom u 19 časova. Na koncertu će učestvovati Umjetnički centar „Korak" iz Nikšića i Folklorni ansambl „Nikola Đurković" iz Kotora. Prihod sa koncerta biće namijenjen pomoći socijalno ugroženim porodicama u ruralnim oblastima.

„Kao neprofitna organizacija posvećena dobrotvornom radu i kulturnom djelovanju, fondacija AKTER je prepoznala potrebu podizanja životnog standarda stanovnika sela i dobila podršku za svoje akcije od značajnog broja javnih djelatnika i ustanova sa kojima ostvaruje saradnju", saopšteno je iz Upravnog odbora Fondacije.

Predstojeći koncert uvršten je u zvanični Program podrške razvoju kulture Nikšića za mjesec februar.

Fondacija AKTER poziva sve građane dobre volje da dolaskom na koncert pokažu humanost prema porodicama kojima je pomoć potrebna. Cijena karte je 2 eura.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.