Društvena mreža Instagram ispunila korisnicima najveću želju
Foto: Thinkstock

Napokon

Društvena mreža Instagram ispunila korisnicima najveću želju

Nakon mjeseci testiranja, Instagram je najavio da će njegov novi apdejt korisnicima dati mogućnost da kontrolišu više naloga unutar aplikacije.

Nakon preuzimanja nove nadogradnje, korisnici će moći da unutar Instagram aplikacije kontrolišu do 5 naloga.

Nova opcija dostupna je u okviru verzije 7.15 i mogu da je koriste vlasnici Android i iOS uređaja.

Korisnici mogu da povezuju naloge putem profilnih podešavanja, a tu su i vizuelne oznake koje kako bi znali na kom su nalogu.

Aplikacija sada ima i podršku za puš notifikacije za sve povezane naloge, pod uslovom da su one aktivirane, a moguće je izlogovati se iz jednog, ili svih naloga, prostim klikom.

Čini se da je Instagram malo zakasnio sa novom funkcijom, ali u pitanju je promjena koju će pozdraviti svi oni koji ovu društvenu mrežu koriste kao važno sredstvo za komunikaciju.

24sata.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.