Budućnost ostvarila 14. uzastopnu pobjedu u ABA ligi
Omar Kuk, foto: Aba liga

Pokazali kvalitet

Budućnost ostvarila 14. uzastopnu pobjedu u ABA ligi

Budućnost je sinoć ostvarila 14. uzastopnu pobjedu u ABA ligi. "Plavi" su savladali u Skoplju ekipu MZT-a rezultatom 72:68 i osigurali prvo mjesto pred početak plej-ofa.

Pavićević je kazao da su se njegovi izabranici spremali za težak meč.

"Znali smo da nas čeka velika borba i zato smo bili spremni za tešku završnicu. U njoj smo pokazali kvalitet, uz liderstvo i sigurnost Kuka, dok je odbrana na pravi način reagovala upravo u tim trenucima. Sada se lakše diše, imamo dovoljno vremena da se pripremimo za plej-of, prostor za napredak postoji i u dobroj smo situaciji", naveo je on.

Trener domaćeg sastava Aleksandar Jončevski čestitao je Budućnosti na pobjedi.

"Na sličan način smo izgubili teške mečeve sa Zvezdom i Cedevitom na našem terenu. U finišu smo ostali bez daha i griješili, dok nas je Budućnost Voli surovo kažnjavala. Zato su lideri, jer vam neće pokloniti bilo šta", kazao je trener Makedonaca.

RTCG

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.