Kod Sozine pronađeno  6 kg skanka, uhapšen državljanin Srbije
ilustracija

Na putu PG-BR

Kod Sozine pronađeno 6 kg skanka, uhapšen državljanin Srbije

Srpski državljanin M.J. (27) iz Užica uhapšen je juče u blizini tunela Sozina, pošto je u vozilu kojim je upravljao policija pronašla nešto manje od šest kilograma skanka.

"Službenici Odsjeka za borbu protiv droge Uprave policije su juče oko 15,30 časova, u blizini tunela Sozina kontrolisali vozilo „Toyota Yaris“, budvanskih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Podgorice ka Baru. Vozilom je upravljao Ž.E. iz Užica, dok se na mjestu suvozača nalazio M.J", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, kontrolom vozila je, u torbi na zadnjem sjedištu, pronađeno veće pakovanje umotano u pvc foliju, sa sadržajem zelene biljne materije za koju se posumnjalo da je opojna droga marihuana tipa skank, a za koju je kasnije utvrđeno da je bruto težine 5.700 grama.

"Od oba ova lica su u policijskim prostorijama uzete izjave, a državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici se izjasnio da se M.J. liši slobode zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz policije.

Iz policije dodaju da je, osumnjičeni M.J. uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Podgoričanin M.R. uhapšen zbog heroina

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su dva dana ranije u Podgorici uhapsili M.R. (32) iz Podgorice, kod kojeg su pronašli šest pakovanja sa tzv. polutkama heroina.

"Sumnja se da je M.R. imao namjeru da ovih šest pakovanja sa heroinom stavi u tzv. uličnu prodaju. Lišen je slobode i priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, takođe zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.