Kotor: Izgorio pasat predsjednika kotorskog DPS-a
Foto: Skala radio

Podmetnuti požar

Kotor: Izgorio pasat predsjednika kotorskog DPS-a

U kotorskom naselju Dobrota na Plagentima je jutros oko 3 sata zapaljeno vozilo kotorskog predsjednika DPS-a i advokata Željka Aprcovića.

Za sada se ne zna uzrok požara, ali se osnovano sumnja da se radi o podmetnutom požaru, prenosi Skala radio.

Pored Aprcovićevog pasata, vatra je zahvatila i vozilo Pežo 206, koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini.

Odvatrenapasatuoteenipeo206

Foto: Skala radio

Prednji dio automobila pasat izgorio je vrlo brzo i pored, kako je Skala radiju kazao Aprcović, intervencije kotorskih vatrogasaca koji su u rekordnom vremenu sa jednim vozilom stigli na lice mjesta, kao i kotorska policija.

Aprcović je kazao da mu nijesu jasni motivi ovakvog čina, ali se nada da će se ubrzo ovaj slučaj rasvijetliti.

Ono što mu najteže pada je činjenica da je njegova porodica doživjela šok i nevjericu da će trebati vremena da se posljedice saniraju.

Podsjećamo, u skorije vrijeme bilo je više podmetanja požara na automobilima, koji na žalost do sada nijesu rasvijetljeni niti su počinioci otkriveni.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.