Stravičan zločin: Mušterija prerezala vrat taksisti!
Ilustracija

Šabac

Stravičan zločin: Mušterija prerezala vrat taksisti!

Taksista Čedomir Popović (61) iz Šapca, koji je preklan tokom vožnje, preminuo je na operacionom stolu u šabačkoj bolnici. Njemu je nepoznati napadač, najvjerovatnije nožem, nanio duboku posjekotinu ispod grla, a kada je pronađen u automobilu u selu Metlić, još je bio živ.

Prema saznanjima "Večernjih novosti", taksista je dispečaru svog udruženja „Siti taksi“, prijavio da sa putnikom kreće od autobuske stanice u Šapcu, prema selu Zablaće. Ubrzo, preko radio stanice, povikao je samo: „Upomoć! Upomoć!“, i potom je izgubljena veza.

Iz „Siti taksija“ odmah su alarmirali policiju i uspjeli da lociraju Popovića u Metliću, kod lokaliteta „Ašikov grob“, na oko 30 kilometara od grada. Što znači da je za pet kilometara prošao mjesto Zablaće, koje je, navodno, trebalo da mu bude odredište.

- Imali smo šta i da vidimo! - kaže izvor "Novosti" iz istrage. – Taksista je bio sav u krvi, ali svjestan. Ponadali smo se da će mu ipak biti spasa i brzo je transportovan u bolnicu. Ali, izgleda da je izgubio previše krvi.

Zbog teškog ubistva uhapšeni su M. I. (19) i M. P. (20) iz okoline Šapca, a policija je kod njih pronašla i nož kojim je počinjeno ubistvo.
 

U udruženju „Siti taksi“ u Šapcu, dispečari se i dalje uredno javljaju na telefone, mada veoma turobno zvuče njihovi glasovi. Ali na pomen o nesrećnom kolegi, glas sa druge strane žice, kao da se sledi. Vlada pravi muk i niko ne želi da nam pruži bilo kakve informacije.

- Šta da vam kažem! Pođete na posao, a neko vas zakolje ni krivog ni dužnog – priča nevoljno kolega nesrećnog Popovića. – Čedu su svi poštovali. Bio je takav čovjek. A došlo je vrijeme da niko ne može da bude siguran. Čak ni na radnom mjestu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.