Ivanović demantovao da je zapaljen njegov auto
Petar Ivanović

Podnosi tužbu

Ivanović demantovao da je zapaljen njegov auto

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Petar Ivanović demantiovao je sve navode “Vijesti” o njegovom vlasništvu nad automobilom koji je zapaljen u noći između petka i subote.

"Odlučno demantujem sve navode medijskog monopoliste “Vijesti” o mom navodnom vlasništvu nad automobilom koji je zapaljen u noći između petka i subote. Nikada nisam bio vlasnik pomenutog automobila, pa samim tim nisam ga mogao ni prodati, ni prijaviti Komisiji za ispitivanje konflikta interesa", istako je Ivanović.

Prema njegovim riječima ovo je još jedan u nizu bezuspješnih pokušaja "medijskog monopoliste “Vijesti” da diskredituje zaposlene u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja i ministra lično.

Ivanović je dodao da će podnijeti tužbu protiv "Vijesti".

"Tokom sjutrašnjeg dana podnijeću tužbu protiv medijskog monopoliste “Vijesti” zbog obmnanjivanja javnosti i iznošenja neistina. Ovaj primjer samo potvrđuje ono o čemu sam govorio tokom perthodnih dana, a to ja da se pošto-poto pokušava kreirati nova percepcija kod građana Crne Gore na bazi podmetanja, neistina i obmana, čemu je očigledno medijski monopolista “Vijesti” veoma sklon", zaključio je Ivanović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.