Rukometašice Budućnosti pobijedile ekipu Midtjilanda!

Treće kolo grupe 2- Liga šampiona

Rukometašice Budućnosti pobijedile ekipu Midtjilanda!

Rukometašice Budućnosti ostvarile su drugu pobjedu u glavnoj rundi Lige šampiona – izabranice Dragana Adžića u trećem kolu grupe 2, savladale su u Ikastu ekipu Midtjilanda 28:18 (13:9).

Aktuelne šampionke Evrope upisale su drugu pobjedu na šest gostovanja u Ikastu, prvu nakon 2003. kada su slavile u revanšu četvrtfinala elitnog klupskog takmičenja, čime su osigurale plasman među osam najboljih.

U duelu u kojem su vodile od prvog do posljednjeg minuta, izabranice Dragana Adžića od 20. minuta bile su oslabljene zbog crvenog kartona koji je prestrogo dobila golmanka Marta Žderić, ali su prekinule neugodnu tradiciju na gostovanjima u Ikastu i ostale na vrhu tabele koji dijele sa Đerom sa 11 bodova, uoči međusobnog okršaja, 14. februara u Sportskom centru ”Morača”.

Gotovo je izvjesno da će okršaj crnogorskog i mađarskog velikana odlučiti pobjednika grupe koji će imati i najlakšeg protivnika u četvrtfinalu.

Najefikasnije u pobjedničkom timu bile su Katarina Bulatović sa sedam, Kristina Neagu sa šest, a sa gol manje Neli Irman.

U danskom timu najbolja je bila Joana Alm sa pet pogodaka.

Pobjede u drugoj grupi u ovom kolu juče su ostvarile rukometašice Đera i Vardara.

Budućnost će u četvrtom kolu, 14. Februara u Podgorici, ugostiti Đer.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.