Džoni Dep: Ostavio sam ženu zbog ljubavnice! (FOTO)
Džoni Dep

Zaludjela ga duplo mlađa žena

Džoni Dep: Ostavio sam ženu zbog ljubavnice! (FOTO)

Džoni Dep (52) je 16 godina proveo s Vanesom Paradi, a ostavio ju je zbog Amber Herd. Glumac je dugo tvrdio da niko nije kriv za njihov raskid 2012. godine, ali nedavno je rekao da se na setu filma "The Rum Diary" odmah zaljubio u vatrenu Amber (29).

"Nisam mogao da je izbacim iz glave", kaže Dep o sadašnjoj supruzi, s kojom slavi prvu godišnjicu braka. Džoni i Amber su u vezi od 2012. godine, a vjerili su se godinu dana nakon toga. Vjenčali su se početkom 2015. godine, na Depovom privatnom ostrvu.

dzoniiamber

24sata.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.