Stevan Jovetić opet povrijeđen
Stevan Jovetić

Neće putovati u Veronu

Stevan Jovetić opet povrijeđen

Stevan Jovetić nije u kombinaciji za duel Intera i Verone u 24. kolu Serije A.

Crnogorski fudbaler nije odradio do kraja posljednji trening pred put u Veronu, pošto je osjetio bol. Stevan se požalio na problem sa desnom butinom, a dodatni pregledi pokazaće koliko je teška povreda, ipak već je jasno da neće putovati u Veronu.

Stevan je nezgodnu povredu imao nedugo po početku sezone koja ga je potpuno izbacila iz fenomenalnog golgeterskog ritma u kom je počeo sezonu. Ne muči se samo Stevan u posljednje vrijeme, već i čitav Inter tako da je i mjesto trenera Manćinija ugroženo.

CDM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.