Sutjeska danas protiv Krke

23.kolo ABA lige

Sutjeska danas protiv Krke

U okviru 23. kola ABA lige Košarkaški klub Sutjeska večeras u Sportskom centru ''Nikšić'' se sastaje sa ekipom Krke.

Nikšićani oslabljeni odlaskom veterana Varde i sa Vranješom i Koraćem čiji je nastup pod velikim znakom pitanja, dočekuju slovenački tim u veoma važnom meču u borbi za ostanak u regionalnom takmičenju.

"Imamo određenih kadrovskih problema, ali ono što mogu da obećam, uzimajući u obzir važnost meča, jeste da ćemo pružiti svoj maksimum. Igramo protiv mnogo iskusnije ekipe, koja je popunjena na svim pozicijama, i moramo uraditi sve da dođemo do zlata vrijedne pobjede'', izjavio je trener Nikšićana Igor Jovović.

Krilni centar Sutjeske Vukota Pavić smatra da njegov tim ne smije propustiti jedan od posljednjih vozova koji vode ka opstanku:

"Imamo veliku šansu pred našim navijačima koju moramo iskoristiti. Ovo je veoma bitna utakmica za nas i nadam se da će svi igrači biti na raspolaganju i da ćemo upisati trijumf.''

 Meč u SC ''Nikšić'' počinje u 17 časova.

Izvor:kosarka.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.