Koja od tri djevojke na slici je majka?

Nevjerovatna sličnost

Koja od tri djevojke na slici je majka?

Dosadile su vam mozgalice gdje je potrebno pronaći pandu ili psa na slici. Onda je ovo nova mozgalica za vas. Na slici se nalaze tri djevojke, od kojih su dvije sestre, dok je jedna njihova majka. Pitanje je koja je majka?

Kajlan Mahomes iz Indianopolisa postavila je fotografiju iz automobila na kojoj se nalaze ona, njena sestra i majka uz opis "Mama, blizanakinja i ja“.

Tada je krenula lavina komentara, a fotografija je od 28. januara podijeljena više od 18.000 puta. Neki korisnici Twittera su je podijelili sa hashtagom #blackdontcrack, što predstavlja izraz koji koriste Afro-Amerikanci koji izgledaju mlađe nego što jesu.

160204164436momtwindaughtersviralphotoexlarge169

Žena prva sa lijeve strane je majka bliznakinja, koja ima odličnu genetiku, pa tako izgleda kao njene mlade ćerke.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.