Šeik plaća 120 miliona dolara da se na njegovoj jahti održi revanš Fjuri - Kličko

Postoji pet opcija za mjesto borbe

Šeik plaća 120 miliona dolara da se na njegovoj jahti održi revanš Fjuri - Kličko

Svjetski šampion u boksu u teškoj kategoriji Tajson Fjuri potvrdio je danas da je dobio ponudu šeika iz Dubaija da revanš sa Ukrajincem Vladimirom Kličkom održi na jedoj od jahti za 120 miliona dolara.

Fjuri je u obavezi da pristane na revanš sa Kličkom, koji se očekuje do ljeta, a bogati šeici ponudili su da meč bude na jednoj luksuznih jahti pred 120 ljudi, a svaki od njih bi platio milion dolara.

"Postoji pet opcija za mjesto borbe, ali nadam se da neće ponovo biti Diseldorf. Radije bih se borio u Abu Dabiju ili Kataru, ali još uvijek pregovaramo. Postoji šansa da bude i na jahti", rekao je Fjuri, a prenosi Skaj Sport.

Pored Katara, Abu Dabija i Diseldorfa, potencijalne lokacije borbe su londonski Vembli i Dablin.

Britanac je u novembru prošle godine pobijedio Klička u Diseldorfu jednoglasnom odlukom sudija i osvojio titule u verzijama WBA, WBO i IBF.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.