Završen Festival šaha: Đukić pobijedio sve učesnike simultanke
Sa turnira

Podgorica

Završen Festival šaha: Đukić pobijedio sve učesnike simultanke

Simultankom velemajstora Nikole Đukića zvanično je završen Festival šaha “Lovćen životna osiguranja - pravi potez” koji je Šahovski klub “7. Oktobar” iz Podgorice organizovao pod pokroviteljstvom kompanije “Lovćen životna osiguranja”.

 Festival je započeo serijom kvalifikacionih bropoteznih turnira, na kojima je učestvovalo 80 igrača, sa tempom igre 5 minuta po igraču, da bi se nastavio finalni turnirom na kome je učestvovalo 24 igrača.

 U izuzetno jakoj konkurenciji pobijedio je inter majstor Blažo Kalezić, te završio simultankom velemajstora Nikole Đukića crnogorskog reprezentativca, višestrukog i aktuelnog prvaka Crne Gore u šahu, sa polaznicima omladinskih škola, članovima i prijateljima kluba.

Velemajstor Đukić je uspio da održi koncentraciju i pobijedi sve učesnike simultanke.

saturnira2

Festival se organizovao u klubskim prostorijama ŠK «7. Oktobar» u Podgorici. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.