8 trikova za savršen izgled dekoltea! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Izaberete brushalter koji će podići vaše grudi

8 trikova za savršen izgled dekoltea! (VIDEO)

Svi znamo da su grudnjaci poput muškaraca - najvažnije je izabrati onaj pravi koji će nam uvijek davati podršku, odgovarati našim potrebama i još, po mogućnosti, izgledati slatko.

Veličinu korpe, opseg grudnjaka i debljinu naramenica ostavićemo za drugi puta, a danas ćemo fokus staviti na nešto drugo - kako grudnjake koje imamo iskoristiti najbolje što možemo.

U videu ćete vidjeti kako izabrati grudnjak koji vizuelno povećava grudi i kako izabrati onaj koji izgleda prirodno, kako uz pomoć dodatne naramenice osigurati da grudnjak bez naramenica ne spada sa mjesta i kako napraviti iks leđa uz pomoć obične spajalice.

Saznaćete i na kojoj kukici trebate zakačiti novi grudnjak, koji grudnjak nositi ispod bijele majice i šta je trik sa dva prsta.

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.