U džudo i rvačkom klubu „Favorit” izabrani najuspješniji sportisti za prethodnu godinu

Klub osvojio 94 medalje raznog sjaja

U džudo i rvačkom klubu „Favorit” izabrani najuspješniji sportisti za prethodnu godinu

U džudo i rvačkom klubu „Favorit” juče su izabrani najuspješniji sportisti za prethodnu godinu. U izboru su učestvovali džudisti i rvači koji su tokom prethodne godine osvojili veliki broj medalja raznog sjaja.

Klub je u prethodnoj godini osvojio 94 medalje raznog sjaja.

Na svečanosti održanoj u Sali kluba okupili su se sportisti, njihovi roditelji, vjerni navijači kao i  sportski radnici iz B.Polja. Prisutne su pozdravili trener Enes Camić i sportski direktor  Marijana Camić, zatim predsjednik kluba i član odbora Centra za sport, Agović Samedin kao i direktor Doma Zdravlja dr Adnan Striković koji je sa predsjednikom uručio nagrade najboljim džudistima i rvačima.

Za najboljeg sportistu u klubu izabrana je Zadea Zejnilović koja je inače izabrana i za perspektivnog sportistu grada. Pored nje zlatne pehare su dobili Almin Ljušković i Sofian Durović.

Srebreni pehari su pripali članovima kluba koji su tu od samog osnivanja, već dugi niz godina sa zapaženim  rezultatima Mijomir Varagić, Tarik Hadžajlič i Imad Guberinić.

Statue u obliku dvojice džudista koji izvode čuvenu „uchi matu” dobili su za rad, trud, zalaganje, redovnost i rezultat u prethodnoj godini: Alen Zejnilović, Madoks Durović, Lazar Smolović, Braho Brzać, Ilijas Dobardžić, Dženana Džogović i Ibrahim Avdić.

Poslije izbora u klubu je upriličen koktel za roditelje, goste i vjerne navijače džudista i rvača „Favorita”.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.