Rijana izdala novi album
Rijana

Osmi po redu

Rijana izdala novi album

Pop pjevačica Rijana izdala je novi, osmi po redu album, "Anti", putem striming servisa na internetu, prenosi Beta.

Rijana je u srijedu uveče izdala album bez prethodne najave, nekoliko sati prije izlaska pjesme "Work" s tog albuma. Striming servis Tajdal (Tidal), u vlasništvu repera Džej Zija, čiji je partner Rijana, saopštio je da je novi album namijenjen korisnicima tog servisa tokom nedjelju dana, poslije čega će biti pristupačan javnosti.

Rijana 26. februara kreće na svjetsku turneju po SAD i Evropi.

Pjevačica s Barbadosa stekla je svjetsku slavu debitantskim singlom "Pon de Replay" i albumom "Music of the Sun" iz 2005. godine. Najveći uspjeh do sada je postigla trećim albumom "Good Girl Gone Bad" s kojeg su čak tri singla "Umbrella", "Take a Bow" i "Disturbia".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.