Ulice Menhetna se pretvorile u
Foto: YouTube Screenshot

Njujork u centru pažnje

Ulice Menhetna se pretvorile u "ski centar" (VIDEO)

Nakon što je sniježna mećava "Snowzilla" pogodila istočni dio SAD, na mreži YouTube se ubrzo pojavio snimak na kom dvojica Njujorčana voze snoubord i skijaju se ulicama Menhetna.

Prošlog vikenda je u Njujorku napadalo rekordnih 63 centimetara snijega, što je primoralo gradske vlasti da zabrane saobraćaj na ulicama megapolisa. Prema pisanju Hafington posta, neposredno prije nego što je proglašena zabrana, dvojica poznatih "Jutjubera", Kejsi Nistat i Džesi Velens, izkoristili su debeli sniježni pokrivač kako bi gradske ulice pretvorili u skijaški centar. 

Snimak, koji je već zabilježio više od 4,5 miliona pregleda, prikazuje Nistata i Velensa kako kližu sniježnom gradskom stazom pod ljubomornim pogledima prolaznika uz pjesmu Frenka Sinatre "New York, New York". 

Dvojica mladića su za snimanje tog video klipa, pod naslovom "Snowboadring with the NYPD", ostvarili pomoću nekoliko kamera, štapova za selfije, džipa, drona i pa čak i policije, prenosi Tanjug. 

Američke medije su preplavile fotografije gradova i pejzaža pod snijegom, među kojima je veliku popularnost stekla slika na kojoj jedna žena pravi Snješka bijelića na Tajms skveru.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.