Kobi Brajant: Nedostajaće mi da me mrze
Kobi Brajant

Zvižduci ga pratili tokom karijere

Kobi Brajant: Nedostajaće mi da me mrze

Pošto je objavio da će se povući iz košarke svaka utakmica Kobija Brajanta se pretvara u svečanost, međutim tako nisu mislili navijači Portlanda.

Trejlblejzersi su savladali Lejkerse sa 121:103, a jedan od najboljih košarkaša svih vremena se suočavao sa zvižducima, svaki put kada je dotakao loptu.

Simpatizeri Portlanda gaje animozitet prema “Jezerdžijama“ od 2000. godine i epskog duela u finalu Zapadne konferencije.

“Tako je bilo tokom cijele moje karijere, zašto bih želio da sada bude drugačije? Zašto bi navijači bili drugačiji? Tako je kako je, želite da odete onako kako ste došli“, rekao je Brajant. 

Kobi je ubacio svega deset poena, a po završetku meča navijači suparničkog tima su ga pozdravili ovacijama. 

“To je najveća razlika, po završetku utakmice se čuju skandiranja, osjeća se uzajamno poštovanje, ali volim i kad mi zvižde. Jedan od navijača mi je pored terena rekao da ću da mu nedostaje mržnja prema meni. Zahvalio sam mu se i meni će nedostajati to da mi bude drago što me mrze“, dodao je Brajant.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.