7 modela TUNIKA koji prikrivaju svaki nedostatak na tijelu (FOTO)
Ilustracija

Kraljica zimske sezone

7 modela TUNIKA koji prikrivaju svaki nedostatak na tijelu (FOTO)

Dugačke ili nešto kraće, široke ili uz tijelo, debele ili tanke - tunike su definitivne kraljice zimske sezone. Osim što su udobne, tople i trendi, tunike imaju nevjerovatnu moć.

Naime, ovaj komad prikriva gotovo sve nedostatke na tijelu, a mi smo izdvojili 7 modela koji laskaju svakoj figuri.

I dok tokom ljetnih mjeseci uživamo u prozračnim materijalima koji otkrivaju kožu, zima je rezervisana za slojevito odijevanje koje može biti vrlo zanimljivo, ali i korisno.

Upravo u slojevima, ali i krojevima se krije tajna zanimljive modne igre, a zvijezde sezone svakako su tunike.

Bilo da su u obliku ogrtača, dolčevite ili debele i tople veste, tunike opisuju krojevi koji prate ili pak prikrivaju siluetu i bokove, a mogu se kombinovati uz grilonke, trendi i udobne tajice, traperice i bilo koji kroj hlača.

Koje su prednosti tunika?

Najveća prednost zanimljivih i trendi tunika je ta to u samo jednom potezu prikrivaju nedostatke na području dekoltea, struka, stomaka i bokova te zbog toga laskaju svakoj figuri i konfekcijskom broju.

U galeriji fotografija smo izdvojili 7 modela tunika uz koje zimska modna igra može biti vrlo zanimljiva. (Zadovoljna.hr)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.