Igor Jovović novi trener Sutjeske
Igor Jovović

Čeka ga težak zadatak

Igor Jovović novi trener Sutjeske

Doskorašnji trener Budućnosti Igor Jovović preuzeo je kormilo Sutjeske nakon smjene Dušana Dubljevića, potvrdila je uprava nikšićkog kluba.

Jovovića na klupi Sutjeske čeka težak zadatak s obzirom na grčevitu borbu Nikšićana za opstanak u ABA ligi a veliko iskušenje njegov novi tim čeka već večeras od 19 sati u meču 21. kola protiv Mega Leksa.

 Mladi sručnjak je u novembru podnio ostavku na mjesto trenera Budućnosti, u trenutku kada je crnogorski prvak bio prvi na tabeli i nakon ubjedljive pobjede sa Arisom u Eurokupu. 

Jovović je sa Podgoričanima osvojio drugo mjesto u ABA ligi prošle sezone, sve domaće trofeje i ostvario solidan rezultat u Eurokupu. Nakon ostavke u Budućnosti, Jovović je dobio ponudu da preuzme makedonski MZT, ali nije prihvatio ovu ponudu.

Sutjeska se nakon 20. rundi nalazi na diobi poslednjeg mjesta regionalnog takmičenja sa slovenačkim Tajfunom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.