Janović: Sudijski par nas je upropastio večeras
Foto: Starsport

Suđenje nije bilo na nivou

Janović: Sudijski par nas je upropastio večeras

Selektor Crne Gore Vladimir Gojković je istakao da suđenje nije bilo na nivou finala Evropskog prvenstva, pogotovo u posljednjoj četvrtini, ali i da je umor učinio svoje...

"Bilo je nekih odluka. Imali smo situaciju u svojim rukama, ali taj momenat kada je Radović postigao gol. Jedan sudija je rekao da je gol, drugi da nije, a nakon toga smo odmah primili pogodak. Imali smo reakciju na 9:8, i tu je bilo čisto isključenje nad Nikolom Janovićem... Nije lako protiv Srbije držati stvari pod kontrolom. Bili smo potrošeni, umor je učinio svoje...", rekao je Gojković.

Selektor je potom podsjetio na stanje u crnogorskom vaterpolu i da ima još dosta posla do Olimpijskih igara...

"Treba da budemo pametni nakon ovoga, situacija u crnogorskom vaterpolu nije dobra. I moramo da budemo još bolji do Olimpijskih igara", dodao je Gojković.

Kapiten crnogorske reprezentacije Nikola Janović je osuo paljbu po sudijama...

"Teško je kada se izgubi finale, ali ne mogu da se otrgnem utisku da smo bili bolji. Sudijski par nas je upropastio večeras. Nikada o tome ne pričam, iako znate šta je bilo protiv Italijana i Mađara. Reprezentativci Srbije su sjajni momci, naši prijatelji, izuzetni sportisti, svjetski igrači, sve što su osvojili osvojili su zasluženo, ali večeras smo mi bili bolji. Žao mi je što je ovako ispalo, što ne mogu da kažem neke ljepše riječi. Organizacija je bila fenomenalna, ali ako se unaprijed znalo ko će da uzme zlato, to su nam trebali reći ranije.''

Vaterpolista Draško Brguljan se zahvalio ljudima iz Crne Gore koji su ih bodrili i kazao da je atmosfera u Areni bila vrhunska.

" Mislim da smo pokazali da možemo da pariramo Srbiji. Bili su bolji za gol, dva... Idemo dalje, moramo da se spremamo za Olimpijske igre. Moramo da radimo još više kako bi ih dostigli. Pokazali smo da smo jedina ekipa koja može da im parira.''

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.