Kinezu iz stomaka izvadili pantljičaru dugu čak šest metara!
Foto:Profimedia

Prepoznajte simptome

Kinezu iz stomaka izvadili pantljičaru dugu čak šest metara!

Neimenovanom muškarcu iz Kine starom 38 godina ljekari su iz stomaka izvadili pantljičaru dugu čak šest metara.

Ovaj čovjek je prošlog proljeća, nakon što je za samo tri dana izgubio skoro 10 kilograma, potražio i stručnu pomoć. Takođe je osjećao i bol u stomaku, malaksalost i dosta je povraćao. Međutim, niko nije uspio da ustanovi tačan uzrok njegovih simptoma. 

Tek kada je došao u bolnicu u gradu Šijan ljekari su mu postavili pravu dijagnozu i iz njegovog tijela izvadili su pantljičaru dugu šest metara. 

On se zarazio tako što je jeo sirovu govedinu, a nakon postupka vađenja pantljičare, potpuno se oporavio.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.