Savić: Srbija i Crna Gora su zasluženo u finalu
Foto:Fonet

Publika će imati priliku da uživa u igri dva domaća tima

Savić: Srbija i Crna Gora su zasluženo u finalu

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ocijenio je danas da nijedna selekcija nije nepobjediva, da i njegova ekipa ima mane, i dodao da će u predstojećem finalu Evropskog prvenstva protiv Crne Gore u Beogradskoj areni publika imati priliku da gleda i uživa u igri dva domaća tima.

 "Neko je pitao da li Srbija ima mane. Svako ima mane, svaka ekipa i niko nije nepobjediv, tako da sjutra očekujem veliku borbu i nadam se da će puna Arena da uživa, jer će i jedna i druga reprezentacija igrati pred domaćom publikom", rekao je Savić uz osmjeh.

 On je rekao da su obje reprezentacije zasluženo u finalu i dodaje da očekuje otvorenu borbu.

"Sigurno je da se većina nas potajno nadala ovakvom finalu, jer realno, po prikazanom i Srbija i Crna Gora su pokazale da su trenutno dvije najbolje ekipe. Crna Gora je imala nekoliko pehova i lošu atmosferu u prošlosti, ali je promjenom trenera došla do izuzetne atmosfere", rekao je Savić novinarima u beogradskom Hotelu M, prenosi Beta.

"Oni su agresivnošću pobijedili Italijane i Mađarsku do finala. Obje selekcije su zasluženo u finalu. Finale je jedna velika utakmica i sve je otvoreno", dodao je srpski selektor. 

Kapiten reprezentacije Živko Gocić složio se sa Savićem da su obje reprezentacije pokazale najviše na prvenstvu i dodao da će on i njegovi saigrači u sjutrašnjem finalu pružiti svoj maksimum u borbi za zlatnu medalju. 

"Oni su veoma dobra ekipa. Ne treba pretjerano da se priča o njima. Sigurni smo svi da će biti teška i neizvjesna utakmica do poslednjeg momenta. Mi ćemo da se potrudimo da uradimo sve što je u našoj moći da ova već osvojena medalja oko vrata bude najsjajnija. Finale je utakmica koja sa sobom nosi mnogo stvari. Spremni smo da uradimo sve u što je našoj moći, a da li je to dovoljno vidjećemo sjutra oko 19.00", rekao je Gocić. 

Finale Evropskog prvenstva izmedju Srbije i Crne Gore igraće se sutra od 17.45 u Beogradskoj areni.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.