Adelin hit
Adel

Oboren rekord

Adelin hit "Hello"preslušan milijardu puta! (VIDEO)

Pjesma britanske pjevačice Adel "Hello" preslušana je milijardu puta na sajtu Jutjub za 87 dana, čime je oboren rekord koji je držao muzički spot južnokorejske pop zvijezde Saja za pjesmu "Gangnam style".

Onlajn video servis saopštio je u četvrtak da je najnoviji Adelin hit imao milijardu pregleda za nepuna tri mjeseca.

"Ako bilo ko to zaslužuje, to je Adel i ta pjesma", izjavila je Suzan Denijels iz te kompanije.

Na Jutjubu je do sada 17 video snimaka imalo milijardu pregleda, a planetarni hit "Gangnam style" je 2012. godine oborio rekord time što je premašio taj broj za 158 dana.

Među drugim muzičkim spotovima koji su dostigli toliku popularnost bili su "Sugar" američkog benda Marun 5, "Lean on" grupe Mejdžor Lejzer, "Counting Stars" grupe Uan ripablik, "Party Rock" koji izvodi duo LMFAO, i "Chandelier" australijske pjevačice Sia.

Milijarditi pregled velikom brzinom postigli su i muzički spotovi za pjesme Kejti Peri "Roar" i Tejlor Svift "Blank space", kao i neki stariji hitovi, kao što su "Baby" Džastina Bibera i "Love The Way You Lie" Eminema.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.