Voditelji iz noćnog provoda u jutarnji program: Oduševili publiku (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Legende

Voditelji iz noćnog provoda u jutarnji program: Oduševili publiku (VIDEO)

Sigurno vam se barem jednom desilo da ste posle ludog noćnog provoda i jednog sata spavanja otišli na posao. Britanski voditelji jutarnjeg programa su pravo sa proslave otišli na posao.

Holi Vilobi i Filip Skofild voditelji emisije “This Morning“ su u ponedeljak uveče proslavili nagrade koje im je dodijelio “Lajv Magazin Šou“. Ovaj duhoviti voditeljski par su miljenici britanske publike zbog iskrenih replika, smijanja pred kamerama i raznih situacija koje su im se dogodile u toku programa uživo. 

Holi i Filip se smatraju za voditeljske legende. Njih dvoje su cijelu noć bili u provodu, a onda su pravo iz kluba ušli u studio i vodili jutarnji program. 

Program je počeo tako što se njih dvoje smiju. Holi je bosa u haljini, a Filip ima olabavljenu kravatu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.