Darko Lazić i

Potrošili 23 litra šampanjca

Darko Lazić i "Evrokrem barabe" objavili spot za duetsku pjesmu "Najbolje godine" (VIDEO)

Folk pjevač Darko Lazić i bend "Evrokrem barabe" objavili su spot za duetsku pjesmu "Najbolje godine"

Video-klip, u kome je učestvovalo više od 20 manekenki, obiluje seksi scenama, za koje je potrošeno 23 litra šampanjca. Spot u režiji Dejana Milićevića sniman je na atraktivnim lokacijama Dubaija i Beograda.

- Mnogo je uloženo u numeru i snimanje spota, ali smo izuzetno zadovoljni saradnjom i mnogo očekujemo od ove pjesme - istakli su Darko i momci iz grupe "Evrokrem barabe".

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.