Oprez ako google-ate Keli Bruk!
Keli Bruk

Rizična imena

Oprez ako google-ate Keli Bruk!

Rezultati najnovijih istraživanja su pokazali da je na Guglu "najopasnije" pretraživati Keli Bruk, jer se tako korisnici vrlo lako mogu zaraziti virusom.

U istraživanju "Intel Security" navodi se kako se na pretraživaču Gugl mogu pronaći mnoge informacije i podaci, ali kako se na internetu kriju i mnoge opasnosti poput virusa, prenosi Anadolija.

Dodaje se da je na Guglu "najopasnije" pretraživati britanskog modela Keli Bruk, jer je, kako se navodi, njeno ime hakerima omiljeni mamac.

Na listi "najrizičnijih imena" još se nalaze britanski fotomodel Keti Prajs, britanski televizijski voditelj Nik Grimšo, pjevačica Rita Ora, pjevačica i model Viktorija Bekam, supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, glumac Idris Elba, engleski fudbaler Frank Lampard, novinar i pisac Džeremi Klarkson i glumac Tom Hardi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.