Natjerao ženu da gola šeta ulicama Njujorka! (VIDEO)

Zbog greške koju je napravila

Natjerao ženu da gola šeta ulicama Njujorka! (VIDEO)

Jedan muškarac je otkrio da je njegova supruga slala provokativne fotografije drugom muškarcu, pa je odlučio da je kazni tako što će se prošetati gola po Njujorku. Mnogi sumnjaju u vjerodostojnost snimka, ali ukoliko je stvaran ga osuđuju.

Naime, na snimku vidimo ženu koju muž verbalno zlostavlja i tjera da hoda gola zbog greške koju je napravila. 

Ona sve vrijeme pokušava da se sakrije između automobila kako bi izbjegla poglede znatiželjnika nakon čega joj on otima peškir kojim se pokrila. 

Za video koji je objavljen na kanalu LiveLeak se vjeruje da je nastao u Harlemu u Njujorku. 

“Ne znam da li je situacija stvarna ili ne, ali nijedna žena ne zaslužuje da bude ponižena na ovaj način“, jedan je od komentara.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.