Janović: Navijači će nas nositi do velike pobjede!
Nikola Janović

Pred utakmicu sa Italijom

Janović: Navijači će nas nositi do velike pobjede!

Kapiten ''ajkula'' pred veliki meč sa Italijom u četvtfinalu Evropskog prvenstva očekuje još jednu izuzetnu partiju.

''Izuzetno četvrtfinale. Mislim da su sve utakmice takve sem Srbije koja će imati nešto lakši posao. Vjerujem daće naša utakmica biti neizvjena do posljednjeg trenutka. Oni zaista igraju izuzetno. Pratili smo posljednjih mjesec dana njihove utakmice i formu. Igrali smo sa njima dosta utakmica i znali kako da izađemo kao pobjednici. Nadam se još jednoj našoj izuzetnoj partiji'', kazao je Janović za portal Wpolo.me.

''Imaju dosta igrača na koje moramo obratiti pažnju. Njihov najbolji šuter svakako je Filjoli, tu je i Đorđeti. Tu je Galo ljevak, centar Aikardi, a sada su jači i za francuskog reprezentativca koji je fenomenalan centar i bek. Njihova najjača snaga je golman Tempesti koji već godinama jedan od najboljih svjetskih golmana. Po meni ključ uspjeha je fenomenalna odbrana koju moramo da igramo od početka, koja nas i krasi na ovom šampionatu. Iz te odbrane pokušaćemo da poentiramo u napadu, da probamo da napravimo što manje grešaka. Ali, ovo je četvrtfinale, daćemo sve od sebe kao i oni, pa šta bude.''

Očekuje se velika podrška sa tribina Kombank Arene.

''Mislim da smo i u prethodnim mečevima imali dosta naših navijača. Imamo informaciju da će doći u velikom broju protiv Italije. Sigurno da nam to mnogo znači. Oni će nas nositi i mogu nam pomoći kad se utakmica bude lomila'', naglasio je Nikola i za kraj poručio.

''To što oni nijesu imali jake mečeve u grupi ne mora ništa da znači. Možda njima nije dobro što nijesu imali jake utakmice, sa druge strane možda su sve ovo vrijeme mogli da treniraju na drugačiji način, da se pripremaju da budu odmorniji i fizički i psihički za ovaj duel. Mi smo imali neke mečeve koji su nas istrošili, prije svega mislim na Španiju. Ali, mislim da to sjutra neće mnogo da znači. U Barseloni smo ih pobijedili u polufinalu, u Budimpešti smo u grupi igrali neriješeno, u borbi za treće mjesto smo izgubili. Kao što vidite svi mečevi su bili neizvjesni do kraja.''

Duel Crne Gore i Italije počeće u 18 sati i 45 minuta.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.