Grci prvi polufinalisti EP u Beogradu
Foto: Getty images

Pobjeda nad Španijom

Grci prvi polufinalisti EP u Beogradu

Grčka je prvi polufinalista Evropskog prvenstva za vaterpoliste u Beogradu pošto je pobijedila Španiju 6:2.

Španci su osvojili prvo mjesto u grupi ispred Crne Gore, djelovalo je kao da su dobili lakši put ka polufinalu, ali se ispostavilo da nije tako. Furija je u četvrtfinalu za protivnika dobila Grčku, a Grci su očigledno u paklenoj formi i imaju sjajan tim.

Rezultat od 6:2 dovoljno govori o meču i dominaciji Helena koji su po četvrtinama bili bolji 2:0, 1:1, 2:1 i 1:0.

Grke će u polufinalu čekati bolji iz meča Srbija - Rusija.

Srbi su naravno favorit u tom meču ali i na čitavom turniru, međutim ni njima sa Grcima neće biti lako.

Ovaj je rezultat odličan i za naš sastav. Grci su već osigurali plasman na Olimpijske igre, pa će Ajkule u slučaju trijumfa nad Italijom i slavlja Hrvatske protiv Mađarske izboriti i vizu za Rio.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.